Home

Haagse college dient motie van wantrouwen tegen bevolking in

‘Paerlen voor de zwijnen’, zo verwoordt een woordvoerder van het college de situatie.

‘Na het VCP en Spuiforum debacle, en nu uit onderzoek na onderzoek blijkt dat de bevolking niet achter besluiten van het college staat, begint bij het college duidelijk te worden dat onze kiezers niet in staat zijn een correcte mening te vormen.'

'Eerlijk gezegd valt met een dergelijke bevolking niet te werken en wij hopen dat de bevolking op korte termijn in staat is haar mening te herzien’.

Diverse prominente PvdA leden hebben al aangegeven zich aan de zijde van het college te scharen.

‘Volksvertegenwoordiging werkt alleen als vertegenwoordiger en vertegenwoordigde binnen een breed scala aan standpunten overeenstemming hebben, en dat is bij deze bevolking duidelijk niet het geval’.

Het volk heeft geen flauw benul van wat er onder politici leeft, aldus een verbolgen Baldewsingh, die dreigt de handdoek in de ring te gooien.

Het gehele college, bestaande uit de fracties van D66, PvdA, HSP, CDA en VVD, hebben vanmiddag een motie van wantrouwen tegen de bevolking ingediend.
Als deze motie een meerderheid haalt en de bevolking haar mening niet herziet zullen ‘drastische maatregelen’ genomen worden, zo voorspellen bronnen rond het IJspaleis.